Siteler TV Siteler TV - Türkiye'nin En Çok İzlenen IP Televizyonu
Ankara Son Dakika Haberleri 21 Kasım 2022 - 13:23

ANKESOB / BİDDG Toplandı

WhatsApp Facebook X (Twitter)

ANKESOB – BİDDG Toplantısı Yapıldı

ANKESOB İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grupları (BİDDG) Müşterek Toplantısı’nda işyeri ziyaretlerinde yaşanan sorunlar ile çözüm yolları değerlendirildi. ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, toplantıya başkanlık etti. Yiğiner, “Geleceğe odaklanıp, rekabet avantajı sağlayacak yeni bakış açıları geliştirmeliyiz.” dedi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grupları (BİDDG) Müşterek Toplantısı, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’in başkanlığında yapıldı.

ANKESOB Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda; BİDDG üyeleri tarafından esnaf ve sanatkarlara ait işyerlerine yapılan ziyaretler kapsamında yaşanan sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin tespit, öneri ve değerlendirmeler ele alındı. Toplantıda ayrıca, esnaf ve sanatkarların geleceğine yönelik gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerinin planlamaları ile mesleki ve kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine yönelik projelerin geliştirilmesi gibi temel konular üzerinde de duruldu.

ANKESOB/BİDDG Müşterek Toplantısı’na başkanlık eden ANKESOB Başkanı Yiğiner, toplantının açılışında yaptığı konuşmada; “Teşkilatımıza nasıl faydalı olabiliriz, geleceğe nasıl hazırlanırız, geleceğin yeteneklerine nasıl sahip oluruz konularına yoğunlaşmalıyız. Zamanı okuyan stratejik düşünme yoluyla geleceğe odaklanıp, yeni bakış açısıyla hareket etmemiz gerekmektedir. Rekabet avantajı sağlayacak inovasyon odaklı yaklaşımla, yeni teknolojileri farklı rollerle birleştirmeli, dijital ve yeşil pazarlama yetkinliklerimizi geliştirmeliyiz. Teşvik edilen, desteklenen sektörler ve bu sektörlere verilen devlet destekleri üzerinden yatırım fırsatlarını öğrenerek, sunulan avantajlardan esnaf ve sanatkarlarımızın faydalanmasını sağlamalıyız.” ifadelerini kullandı.

ANKESOB/BİDDG’nin sekretarya görevini yürüten ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar-Ge Müdürü Erdoğan Özen de konuşmasında İDDG’lerin daha aktif hale gelmesi için kurumsal ve mevzuata uygun çalışmaların sürdüğünü belirterek, esnaf ve sanatkar işyerlerinde rehberlik ve denetlemenin nasıl yapılması gerektiğini adım adım örneklerle anlattı. Gruplarda yer alan oda başkanlarının konu ile ilgili sorularını cevaplandıran Özen, gelecek aylarda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Özen, konuşmasının devamında planlamaları yapılan eğitim faaliyetleri hakkında da bilgilendirmede bulundu.


BENZER HABERLER

Aslantürk: Dijital dönüşümün gerektirdiği yetkinliklere sahip olmalıyız

Çorum Belediye Ekiplerinden Kar Mesaisi_Siteler TV

Çorum Belediye Ekiplerinden Kar Mesaisi …2025

Ankara Kulübü Seymenleri Eskişehir’i gezdi_Siteler TV

Ankara Kulübü Seymenleri Eskişehir …07-2023