Bodrum Belediyesinde Üç Kuşak Mum Boyama Atölyesinde Buluştu

Belediyeden Yarıyıl Tatiline Özel Atölye

Bodrum Belediyesinde Üç Kuşak Mum Boyama Atölyesinde Buluştu_Siteler TV

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatili kapsamında ebeveynler ve çocuklara yönelik ücretsiz Mum Boyama Atölyesi düzenlendi. Umurça Parkı Nazım Hikmet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, anne-babaların yanı sıra aile büyüklerinin de katılımıyla üç kuşağı bir araya getirdi.

Bodrum Belediyesinde Üç Kuşak Mum Boyama Atölyesinde Buluştu_Siteler TV

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, yarıyıl tatiline giren çocukların aileleriyle kaliteli zaman geçirmesini sağlamak amacıyla “Mum Boyama Atölyesi” düzenledi. 7–9 yaş aralığındaki çocukların ebeveynleriyle birlikte yer aldığı atölyede, katılımcılar renkli boyalar ve simler kullanarak birbirinden özgün mum tasarımları hazırladı. Gün boyu süren etkinlikte aileler, çocuklarıyla birlikte hem üretmenin hem de kaliteli zaman geçirmenin keyfini yaşadı.

Bodrum Belediyesinde Üç Kuşak Mum Boyama Atölyesinde Buluştu_Siteler TV

Annelerin yoğun ilgi gösterdiği atölyede, babalar da çocuklarla birlikte boyama yaparak etkinlikte aktif rol üstlendi. Aile büyüklerinin de dahil olmasıyla kuşaklar arası etkileşimi güçlendiren bu anlamlı etkinlik; paylaşımı, yaratıcılığı ve aile bağlarını ön plana çıkardı.

Bodrum Belediyesinde Üç Kuşak Mum Boyama Atölyesinde Buluştu_Siteler TV

Etkinlik sırasında duygu ve düşüncelerini paylaşan anne ve babalar, çocuklarıyla birlikte böyle nitelikli ve ücretsiz bir etkinlikte buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Bodrum Belediyesi’ne ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Katılımcılar, aile bağlarını güçlendiren bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam etmesini temenni etti.

 

Atölyeye katılan çocuklar da etkinlikten keyif aldıklarını, eğlendiklerini, anne ve babalarıyla bir arada vakit geçirmekten mutlu olduklarını belirtti.

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde eğitmen olarak görev yapan Büşra Yabacı atölye çalışmaları ile ilgili şunları söyledi:

“Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak birçok yerde atölye çalışmalarımız devam ediyor. İlk defa ebeveyn katılımlı bir atölye çalışması gerçekleştiriyoruz. Umurça Kütüphanesi, Peksimet Halk Kütüphanesi, Yalıkavak ve Turgutreis’te Akçaalan Kütüphanesi’nde atölye çalışmalarımız devam ediyor.”

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen atölye çalışmaları, önümüzdeki günlerde Bodrum merkez ve diğer mahallelerde de sürdürecek.

.

HABER: Berkay YILMAZ Kurt

.

SİTELER TV SİTELER TV – TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İZLENEN İP TELEVİZYONU
İNTERNET MARKETİM İNTERNET MARKETİM – TÜRKİYE’NİN GÜVENLİ ALIŞVERİŞ PLATFORMU
STÜDYO AŞK STÜDYO AŞK – PROFESYONEL FOTOĞRAF STÜDYOSU
KARAPÜRÇEK GAZETESİ KARAPÜRÇEK GAZETESİ
SATILIK VARLIKLAR SATILIK VARLIKLAR – ÜCRETSİZ İLAN SAYFASI
DÖNÜŞ TÜRAV – TÜRKİYE VE AVRUPA İŞ İNSANLARI DERNEĞİ


  • Berkay YILMAZ Kurt

    Ben Berkay Yılmaz Kurt Siteler TV'nin en genç habercisiyim. Siteler TV'de Stajyer Haberci Olmak Mutluluk Veriyor. #BerkayYılmazKurt

    Diğer Haber

    Bir yanıt yazın