Bodrum da İnşaat Atığı Dökenlere 418 Bin Türk Lirası Cezai İşlem

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında kent genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özellikle kaçak döküm yapılan alanlarda kontrollerini sıklaştıran ekipler, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan uygulamalara taviz vermiyor.

Bodrum da İnşaat Atığı Dökenlere 418 Bin Türk Lirası Cezai İşlem_Siteler TV Bodrum da İnşaat Atığı Dökenlere 418 Bin Türk Lirası Cezai İşlem_Siteler TV Bodrum da İnşaat Atığı Dökenlere 418 Bin Türk Lirası Cezai İşlem_Siteler TV

Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimler kapsamında, yılbaşından bu yana inşaat atığı dökerek çevreyi kirlettiği tespit edilen kişiler hakkında, Kabahatler Kanunu uyarınca toplam 8 işlem yapıldı. Yapılan işlemler sonucunda toplam 418 bin 705 Türk lirası idari para cezası uygulandı.

7/24 Kesintisiz Denetim

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, inşaat atıklarının belirlenen alanlar dışına dökülmesinin yasak olduğu hatırlatıldı. 7 gün 24 saat esasına göre sahada olan ekipler, kurallara uymayanlara karşı yasal sürecin kararlılıkla uygulanacağını vurguladı.

Vatandaşın İhbarı Mücadeleyi Güçlendiriyor

Çevre kirliliğiyle mücadelede vatandaşların desteğinin önemine dikkat çekilirken, duyarlı vatandaşların belediyeye ulaştırdığı ihbarların çevre koruma çalışmalarına büyük katkı sağladığı belirtildi.

.

HABER: Berkay YILMAZ Kurt

SİTELER TV SİTELER TV – TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İZLENEN İP TELEVİZYONU
İNTERNET MARKETİM İNTERNET MARKETİM – TÜRKİYE’NİN GÜVENLİ ALIŞVERİŞ PLATFORMU
STÜDYO AŞK STÜDYO AŞK – PROFESYONEL FOTOĞRAF STÜDYOSU
KARAPÜRÇEK GAZETESİ KARAPÜRÇEK GAZETESİ
SATILIK VARLIKLAR SATILIK VARLIKLAR – ÜCRETSİZ İLAN SAYFASI
DÖNÜŞ TÜRAV – TÜRKİYE VE AVRUPA İŞ İNSANLARI DERNEĞİ


  • Berkay YILMAZ Kurt

    Ben Berkay Yılmaz Kurt Siteler TV'nin en genç habercisiyim. Siteler TV'de Stajyer Haberci Olmak Mutluluk Veriyor. #BerkayYılmazKurt

    Diğer Haber

    Bir yanıt yazın