TÜRKİYE’NİN TARİHİ VE KÜLTÜRÜ DENİLİNCE, AKILLARA SİTELER TV GELİR.

MARMARİS YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU …2026

Tarih: 6 Mayıs 2026
MARMARİS YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU_Siteler TV

MARMARİS YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

Marmaris Belediyesi nin çarşıda gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmaları meyvesini verdi. Yenilenen sokaklar, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk uğrak noktalarından biri haline geldi.

MARMARİS YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU_Siteler TV

Marmaris Belediyesi nin çarşı bölgesinde başlattığı yenileme ve dönüşüm çalışmaları kapsamında sokaklar modern bir görünüme kavuştu. Eş zamanlı yürütülen düzenlemelerle daha ferah, estetik ve cazip bir geçiş noktası haline gelen çarşı, hem ilçe sakinlerinin hem de turistlerin beğenisini kazandı.

MARMARİS YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU_Siteler TV

Eski ve köhne çatıların kaldırılması, zemin döşemelerinin yenilenmesi, bina cephelerinin düzenlenmesi ile dükkanların tabela ve vitrinlerinin modern bir görünüme kavuşturulması sayesinde çarşı adeta baştan sona yenilendi.

 

TURİSTLERİN İLK ZİYARETİ ÇARŞIYA

Marmaris e gezmek için çevre illerden gelen misafirlerin ilk durağı olan çarşı yenilenmiş haliyle ilgi odağı haline gelirken 3 bin 235 yolcusuyla bu sabah Marmaris Limanı na demirleyen Panama bayraklı dev yolcu gemisi MSC Divina ile kente gelen yabancı turistler de yenilenen çarşıyı yoğun ilgiyle ziyaret etti. Aydınlık ve ferah yapısıyla dikkat çeken çarşı, cıvıl cıvıl görüntüsüyle ziyaretçilerin beğenisini topladı.

MARMARİS YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU_Siteler TV

YOĞUNLUK ARTARAK DEVAM EDECEK

Çalışmaları yerinde inceleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, yenilenen çarşının kentin önemli cazibe merkezlerinden biri olacağını her fırsatta dile getirdiklerini belirterek, “İlçemizi ziyaret eden misafirlerimizin çarşımızı çok beğendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Pırıl pırıl, tertemiz ve aydınlık bir ortamda gezmenin keyfini çıkarıyorlar. Sezon boyunca da bu yoğunluğun artarak devam edeceğine inanıyoruz. Tüm esnafımıza ve Marmaris’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Haber: Berkay YILMAZ Kurt

 

SİTELER TV SİTELER TV – TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İZLENEN İP TELEVİZYONU
İNTERNET MARKETİM İNTERNET MARKETİM – TÜRKİYE’NİN GÜVENLİ ALIŞVERİŞ PLATFORMU
STÜDYO AŞK STÜDYO AŞK – PROFESYONEL FOTOĞRAF STÜDYOSU
KARAPÜRÇEK GAZETESİ KARAPÜRÇEK GAZETESİ
SATILIK VARLIKLAR SATILIK VARLIKLAR – ÜCRETSİZ İLAN SAYFASI
DÖNÜŞ TÜRAV – TÜRKİYE VE AVRUPA İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

Yazar

Berkay YILMAZ Kurt

Köşe Yazarı

Berkay YILMAZ Kurt
Yazar

Berkay YILMAZ Kurt

Köşe Yazarı

Bir yanıt yazın